23 mars 2012

Of a few

Klockan är lite över elva på en fredagkväll. Vi har avverkat Susu-kladdkaka (tyvärr hade jag den liiite för länge, så den var inte speciellt kladdig, men nog god!), brända popcorn (påsen fattade nästan eld så fort jag la den i mikron, så hälften av popcornen var svarta...), hotdogs (med för stark mustapekkaost i) och filmen The Grey. Sambon låg och snarkade efter de första 20 minutrarna, så jag fick titta själv. Gick nog bra det också, tyckte det var en riktigt spännande och sevärd film, faktiskt. Blev dock lite konfunderad av slutet... Så får ju inte en film sluta!

För första gången på vem vet hur länge är jag pigg och sambon vill gå och lägga sig. Antar att jag får ta och skissa vidare på detdär huset jag började på med idag. Men det värsta är väl att jag aldrig kan sluta förrän jag når perfektion, när jag väl har börjat. Nåja, det är ju inte direkt så att jag ska upp tidigt och har massa viktiga saker att göra imorgon. Tänk vad skönt, att bara få sova och slappa en lördag. Det är livet, det!

En annan sak på tapeten idag är att vi antagligen ska hyra ut vår lägenhet i sommar. Jag menar, vad är vitsen att den står i tre månader, när ingen ändå är där? Och att betala 1200€ i onödan lockar väl ingen... Så om det blir som tänkt så ska ett par bo där dom tre månaderna vi (eller tja, jag heter det väl numera...) är "out of business". Känns både konstigt och skönt, if you know what I mean.

Men nu ska jag krypa ner under täcket bredvid sambon, och skissa vidare. Go'natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar