22 mars 2012

Läget idag

Sovmorgon idag, tack och lov. Hasade mig upp ur sängen och konstaterade att förkylningen hade slagit till riktigt ordentligt. Greeeat. Cyklade iväg till skolan till halv elva, hade pedagogisk planering. Höll jag mitt allra första riktiga möte, och det gick faktiskt bra. Fortsatte med bild & form, och så fick jag cykla hem igen halv tre. Packade lite grejer, och så blev det en timmes promenad tillsammans med Josse. Härligt promenadväder idag! Och bra med lite frisk luft i alla sjukdom. Fortsatte packa, betalade "lite" räkningar (hejdå 750€), diskade, och sen hoppade jag i bilen och åkte iväg söderut. Stannade i Nykaabi och hälsade på papi en stund, och fortsatte vidare till Årvas.

Mötte detta när jag skulle föra in sakerna i Kalles rum... Renovering pågång, alltså!
Bor i Idas rum istället, en tid framöver...

Sitter här i Brännbergskärr nu, i ett tomt och ensamt hus. Kalle är på futsal-träning, och svärföräldrarna är säkerligen i jobb. Är riktigt trött och slut. Har knappt ätit något idag heller, och har ingen lust att göra det heller. Vilken tur att jag är ledig imorgon, och får ligga och slappa hela dagen! Eller tja, nästan hela dagen. Min plan var ju att läsa kurslitteratur.. Rättare sagt sisådär 100-150 sidor. Blä.
Nu ska jag koka mig en rykande kopp te, gräva fram papper och penna, och börja designa hus. För det har jag nämligen lust för ikväll. Adios!

(och jag blir tokig när texten blir såhär varje gång jag sätter in bilder. WHY???)

4 kommentarer:

 1. hjälp, e sir it ens ut som mett rum! men he e väl föståelit me nyi golv å tå it mina möbler e tär.

  SvaraRadera
 2. Joo he e konserv, ja tror e heit na i stil me Asian wok mix eller na, he va å Pirkkas. Haha, känns lustit ti säg att he mesta man köper nu e Pirkka, å förr våga man knappt tänk på e ;)

  SvaraRadera
 3. Ida: ja vart no liti fövirra jag å, he så absolut int ut som förra gangon ja så e!

  Janica: okidoki, tå ska ja sök efter he tå.. tycker pirkka har faktiskt myki bra saker, å rainbow å :)

  SvaraRadera