24 mars 2012

Känns som söndag

Kalle steg upp halv tio och stack iväg på futsal. Själv snarkade jag vidare till elva. Slevade i mig en tallrik gröt och två havrepuikula-smörgåsar. Nu sitter jag här och snorar och undrar hur jag ska orka iväg till Vasa och digga ikväll. För tillfället är jag verkligen utpumpad och slut.. Nå, kanske det känns bättre sen mot kvällen. Hoppeligen...
Konstaterade igår att det är lite lustigt detdär med Kalles sömnvanor; på fredagar somnar han på soffan klockan tio, men på lördagar är han inte redo att gå och sova förrän tidigast klockan fyra. Själv verkar jag funka helt tvärtom! Igår låg jag t.ex. och ritade ända till klockan ett på natten, medan K snarkade bredvid. Idag.. Ja, inte för att vara pessimistisk, men jag tror inte jag orkar mycket längre än till klockan två utan att börja klaga. Suck.

Angående rubriken så känns det faktiskt som söndag idag. Kanske för att jag kom till Årvas redan på torsdagkväll, kanske för att jag är helt uttråkad och inte har något att göra på hela dagen, eller kanske rent utav för att jag är så trött och slut, så det känns som vi var ute igår istället.

Bilden bara för att vi snart får städa upp oss för examensfest igen, dock är det min kära sambo som är i fokus denna gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar