18 mars 2012

Isolation

Godkväll, kära läsare! Ber så mycket om ursäkt för att jag återigen varit dålig med uppdateringar. Har egentligen inte tid nu heller, om man säger som så... Bild & form-arbetet ska vara inlämnat imorgon, och ännu har jag inte refererat till en enda kurslitteratur. Har sisådär 60-70 sidor jag borde läsa och välja ut från, men tror faktiskt att det blir lite fusk denhär gången. Man kan väl inte vara på topp varje gång, heller??!

Det är nämligen så att jag mår lite illa idag. Vaknade runt 4 inatt och hade otroligt sjukt i magen. Slutade med att jag fick gå och spy (och nej, var inte ute och festade igår, hälsade faktiskt bara på Simon, Vincent & Cila, och åkte en sväng till Munsäl. JAG körde, dessutom!). Började må lite bättre, och somnade om. Sen när Kalle vaknade runt 10 kändes det bara lite konstigt, så jag gick och äta lite spaghetti och maletköttsås. Men tyvärr fick jag nog gå och slänga mig i sängen tillbaka, mådde inte alls bra, och det bara gick runt i magen. Så har då skicket varit hela dagen, i princip. Har knappt ätit något alls, och är riktigt svag och trött i hela kroppen (en av orsakerna är väl att jag är väldigt "limin" från gårdagens gocart också). K åkte iväg på sin faffas kalas klockan fyra, och då styrde jag kosan mot Nykaabi. For på en lite lugnare tur med Elli. När jag kom hem försökte jag få i mig lite mat, men det blev nog inte mycket.. Struntade i zumba och bastu, och for direkt till Jeppis.

Nu sitter jag här för mig själv då igen. Känns som jag är isolerad här, eftersom ingen vill gå nära en som är spysjuk. Har i varje fal packat upp allting, duschat, och bänkat mig här, redo att skriva på uppgiften. Tyvärr är motivationen och orken på noll.. Kunde lika gärna gå och sova NU, men antar jag får försöka skriva klart snabbt nudå bara. Hoppas jag mår bättre imorgon, har verkligen inte tid att vara sjuk nu!
Ni kan ju hålla tummarna för mig...

1 kommentar:

  1. Sv; Tack! :) Nä, hedé e en dörr som aldri används :)

    SvaraRadera