26 mars 2012

Ingen ro ingen rast

Har varit i full gång sedan klockan 7:50 i morse. På dagis mellan halv nio och halv fyra. Härligt att träffa kidsen igen. De drog upp min livslust med tvåhundra procent. Tänk vad lite en kram eller en liten hand på axeln kan göra, vad ord som "snääälla, kan du sitta bredvid mig, Maria??!" och "om du kommer till mitt så bjuder jag dig på... tvåhundra hambugare!" kan värma. Ja, det är nog bara att konstatera igen en gång: jag har valt världens bästa yrke!
Men tillbaka till min story... Åkte via Victoria och handlade en makaronisallad, och så off to Jeppis. Till E&Y och städa, zoom zoom. Vidare till AK, zoom zoom. Till Subway på en halva, och så snabbt hem och packa om väskan, byta kläder, andas en minut... Och så hämtade Tiina och Heidi mig, och så blev det måndagszumba mellan åtta och nio. Så duschade jag. Och fixade smoothie åt mig. SEN satte jag mig ner, äntligen. Och skönt var det!

Sover alltså i Jeppis inatt. Still alone. Humöret är väl kanske liiiite bättre idag, men bara lite. Matlusten är fortfarande inget att tala om, även om jag inte mår illa längre. Är inte förkyld mera heller, men en konstig "lunghosta" har jag fått. Ni vet, när det låter som om man fake-hostar, men inuti så rasslar det som tusan.
Men jaja, nu ska jag sätta igång ett avsnitt Halv åtta hos mej, och bara slappa. Nya tag imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar