11 mars 2012

I slutet av aktiva veckan

Får nog känna mig nöjd med veckans träning, verkligen. Undrar när jag senast har varit såhär aktiv!? Kanske det inte gör så mycket att det bara blev en dag simning, och inte två som det var planerat. Timmarna räcker nog ändå gott och väl till...
Borde antagligen fortsätta i samma anda, eftersom det verkligen märkts på kroppen att det har varit till nytta med mycket träning. Har varken vägt eller mätt mig, men antar att om jag gjort det hade jag sett något slags resultat, åtminstone på måttbandet. Tror jag ska sluta lita på vågen... Den vet ju inte hur mycket nya muskler jag har skaffat mig sen senaste invägningen, om man säger som så.

Dethär är vad jag sysslat med under veckan:

Ridning: 2h
Cykling: ca 15km
Promenad: 2h (12-13km?)
Zumba: 4h 20min
Städning och stallsarbete: ca 4h
Simning: 1h
Bowling: 1h

Duktigt, om jag själv får säga!

2 kommentarer:

  1. Vågen är inget att lita på enligt mig :) Började själv träna 5 ggr i veckan för 2 månader sedan och måttbandet visar otroliga -26 cm medans vågen visar + :) Så som du säger vågen vet inte hur mycket nya muskler man skaffar sig :)

    SvaraRadera
  2. sant :) sku vara intressant att testa en såndär våg som visar precis exakt vad man innehåller.. men om man nu kan lita på det heller! är väl bäst att titta sig i spegeln, så ser man om det händer nåt :)

    SvaraRadera