12 mars 2012

Hem kära hem

Jag vet inte riktigt vad det är, men varje gång jag stiger genom dörren här i vår lägenhet så drar jag en lång djup suck av lättnad. Det är så härligt att vara hemma! Trivs så himla bra här, med eller utan Kalle. Kan verkligen inte se framför mig den dagen jag ska packa ihop alla dessa saker och överlämna stället åt någon annan. Får nästan tårar i ögonen bara av tanken. Dethär är ju mitt HEM, mitt allra första egna ställe, ett ställe där jag kan vara vem jag vill och göra vad jag vill. Där var sak har sin specifika plats, som jag har valt ut. Där jag får ordna mina dvd-filmer i bokstavsordning utan att någon går och råddar i dem. Där jag kan ha vad som helst i kylskåpet, och där jag kan gå och sova när jag vill. Jag säger inte att det kommer bli roligt när Kalle flyttar härifrån, men jag säger att jag kommer klara mig. För jag har nånstans att bo. Nånstans där jag känner mig hemma. Där jag känner mig trygg.

Men nu över till mindre poetiska saker! Har varit i full gång hela dagen. Praktik mellan åtta och tre. Runt tjugo barn idag, så det var en hel del att hålla reda på. Skulle vara överallt hela tiden, prata med alla, ge fart i gungan åt alla, spela med alla. Nå, får ju se på det positivt, they all love me! Haha. Sen sprang jag in till Victoria och handlade en makaronisallad, tankade bilen, och åkte iväg till Jeppis. Städade E&Y på 1,5h, sen vidare till AK, städade på lite under 2h, och sen hem. Slängde i mig en skål bärkräm, plockade ihop sakerna, och så hämtade moster T mig, och vi for på zumba. Svettades där mellan åtta och nio, så hem, duschade, åt två tortillas och drack ett glas apelsinjuice, och nu sitter jag äntligen här.

Ska ta och kolla dagens Halv åtta-avsnitt, och sen ett avsnitt Tusenbröder, innan det blir dags att packa väskan för resten av veckan. Och så dendär sköna sängen. Mycket bättre än alla andra sängar! Om man inte räknar med den min syster snott av mig, alltså... Go'natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar