9 mars 2012

Hem-hemma

Sitter för tillfället hem-hemma i Jutas och är sjukt sugen på bärkräm. Så varför tillverkar jag inte, kan man väl fråga sig? Jo, för att jag inte är hungrig. Vet inte riktigt what som är up med denhär dagen, men har inte varit hungrig alls. Har mest ätit för att man måste. Kanske är det min aktiva träning som har satt spår? Äh, vad vet jag. Bra om jag inte behöver äta, så behöver jag inte bli tjockare heller!

Var i skolan mellan halv nio och tolv idag. Vi hade pedagogisk planering och kulturarv & traditioner. Fick väl gjort en hel del, faktiskt! Cyklade snabbt hem, slängde i mig två rostabröd, plockade ihop sakerna, och så åkte jag och hämtade syrran från skolan. Förde henne till Malmska, for själv in till Prisma efter några saker, hämtade upp sis igen, och så åkte vi iväg till Nykaabi. Nu är jag nyligen hemkommen från stallet, nyduschad och fönad.

Ikväll blir det Årvas, men vet inte riktigt när. Kalle övar med bandet i Kantlax, och dit vet jag inte om jag har så stor lust att börja köra i denhär halkan.. Så får väl helt enkelt komma på något att fördriva tiden med till klockan nio, ungefär. Kanske jag får börja med dendär bärkrämen ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar