11 mars 2012

Groggy sunday

Vilken toppenkväll vi hade med tjejerna igår! Tortillas, skvaller, Förfestspelet, en promenad till staden, Melody osv osv. Riktigt lyckad afton. Dock är inte formen den allra bästa idag...
Linn och jag kom väl hem runt 3-halv 4 nångång, stupade i säng, och vaknade med en lite konstig känsla i skallen och magen i morse. Vi åt chips och dipp till frukost, diskade och tittade en töntig 90-tals film, och sen åkte Linn iväg.
Själv slängde jag nyss i mig två tortillas, och har plockat lite här. Återstår att packa väskan, och sen bär det av till Nykaabi. Ska sova hem-hemma inatt, eftersom jag ändå ska och rida ikväll, och sen på praktik imorgon. På måndag sover jag här i Jeppis (ska städa på båda jobben, och sen zumba), men sen tisdag-fredag i Nykaabi igen. Skönt det, att ha någon att prata med på kvällarna, och inte bara sig själv...

Synd att vädret blev så trist nu, hade sett framemot en avkopplande ridtur i solskenet. Nåja, en annan gång kanske!

2 kommentarer:

  1. Förstår dig precis.. :) Kommer spendera nästan hela veckan hemma hos föräldrarna jag också. Nog är det skönt att vara hemma hos sig själv och få styra och ställa som man vill. Men att ha någon att umgås med slår nog allt.

    SvaraRadera
  2. helt rätt! vissa dagar ere nog skönt att sita me sina egna tankar.. men myki skönari tå man faktiskt har nan ti prat mé, tå man håksar man har na ti säg :)

    SvaraRadera