5 mars 2012

Goodbye winter, hello spring!

Måste börja med att fråga.. Vad har hänt med alla kommentarer!? Tycker ni har blivit lite lata igen en gång.. Skärpning, kära vänner.
Själv har jag instiftat en ny regel: Varje gång jag tänker något angående inlägget jag läser, så kommenterar jag, istället för att lämna det i mitt huvud. Förstås finns det ju undantag... Som dendär dumskallen Dennis M (nån storbloggare i Svennelandet, tydligen, jag är inte så insatt) som skriver om hur man vet att man är tjock. Ids inte ens fortsätta på den tråden, det hade nog blivit en arg insändare eller fem.

Nå, idag trampade jag iväg till skolan till 8. Så förberedde vi inför naturvetenskap, och så hade vi lektionen i fråga. Fotografering med Stubi, sen föreläsning i genuspedagogik. Fotografering med klassen, och sen for vi och äta. Sandra och jag gjorde vårt arbete i bild & form, och så for jag hem strax före halv 3. Åkte sen iväg till Prisma och handlade.

Nu sitter jag här, fast jag borde sätta igång med maten; stekta ägg med maletkött-salsasås-creme fraiche-riven ost-röra. Sen är dagens projekt att ta ner de röda gardinerna, och sätta upp de bruna.. Inte kan man ju inreda vintrigt längre, när det äntligen håller på att bli VÅR. Blev så lycklig idag när jag fick vädra med balkongdörren för första gången. Tjohoo vad glad man blir av solen!

3 kommentarer:

  1. hmmm, kanski ja bord buri ta ner god jul gardine min tå å :P känns no int rikti som att he er så passand meir tå man buri si asfaltin på veji å man typ sir tå snön smältar :P

    SvaraRadera
  2. Mina "höst/vintergardiner" i köket får hänga med tills påsken tror jag. :)

    SvaraRadera
  3. tyckt he passa int riktit me rött å svart-vit namejr.. å it ti ha röda ljuskoppar helldär. så no e "originalen" tibaka :) men måst no erkänn att he sir liti tråkit ut.. sko no nestan vara me en annan färgo än brun, fö ti pigg åpp!

    SvaraRadera