6 mars 2012

En bra start på morgonen

Steg upp 9:30 idag, slängde i mig en fil, trallade runt här en stund, och sen åkte jag iväg (plockade upp Linn, Ida och Hanna) till Studio Z. Tror inte det finns nåt skönare än att börja morgonen med ett svettigt och härligt träningspass! Att vädret blir mer och mer vårigt för varje dag är heller inte något jag ogillar.

Nu ska jag ta och fixa lite käk åt mig, blir risgrynsgröt och rostabröd idag. Har handlat hem Karppinen-rostabröd, dvs. lågkolhydrat. Och kan ni tänka er, det var skiiitgott! Precis lika gott som vanligt rostabröd, om ni frågar mig. Så nu handlas bara det brödet hem till oss (i alla fall om jag får bestämma) i fortsättningen. Det ända problemet är väl priset... Runt 3,50 € för en påse! Blä.
Klockan 2 ska jag och bowla, och efter det blir det en sväng till simhallen. Vi har ju som sagt Må bra-dag från skolan idag. Och alla dessa aktiviteter blir att kosta endast 6€ tillsammans. Så man måste ju passa på! Har på känn att jag kommer att vara helt döfärdig i kroppen efter att denna vecka är slut... Men skönt känns det efteråt, som tur.

Nu ska jag fortsätta fiska sommarjobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar