4 mars 2012

Back in Pietarsaari

Fast jag nästan fällde tårar när jag åkte iväg från Årvas idag, så måste jag nog medge att det är rätt skönt att vara hemma ändå. Ensam. Med mina egna tankar. Får göra precis som jag vill. Handla det jag känner för utan att behöva tänka på vad den andra absolut inte stoppar i munnen. Får komma och gå som jag vill. Titta på dåliga serier/filmer.
Men ändå är det ensam, så ensamt, sen när jag kryper ner i sängen. Nåja, det är ju inte föralltid, får väl trösta mig med det!

Har en rätt fullspäckad vecka framför mig. Tänkte jag skulle tråka ut er med att skriva ut vad jag har för mig... Bara för att bättre hålla koll själv!

Måndag: Skolan 8:30-12 + göra bild & form med Sandra. Handla. Zumba 20-21. Systeryster sover över här.
Tisdag: Må bra-dag; zumba 10:30-11:30, bowling från kl. 13, och sen simhallen efter det. På kvällen ska jag städa AK. Promenad med Tees? (Tees om do läser dehär, ska vi fa!? he e enda dan ja hendar, elär så var e föst på sönda..)
Onsdag: Skolan 10:30-12 + planera klart musik med Sandra? Städa detta hushåll... Zumba toning (nyhet!) 20-21.
Torsdag: Skolan 10:30-14:30. Promenad med Josse? Zumba 18:45-19:45. Simhallen med Tossa kl 20.
Fredag: Skolan 8:30-12:00. ÅRVAS!
Lördag: Rida Elli. Back to Jeppis, och så blir det GÖÖRLSNAJTT!!!
Söndag: Rida Elli.

Nu ska jag krypa ner i säng. Att packa upp alla mina tusen väskor tog verkligen på krafterna.. Och dessutom ska vi till skolan redan till 7:50 imorgon, för att förbereda inför naturvetenskap. Brukar ju stiga upp den tiden! Nåja, go'natt på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar