16 februari 2012

What a girl wants

Sambon kom på besök ikväll, och jag fick äntligen massa pussar och kramar. Han tyckte vi skulle fira Alla hjärtans dag i efterskott, eftersom vi inte hade möjlighet att vara tillsammans dagen i fråga. Vi mös framför tv:n, och sen for vi på DATE till Netti, och deltog i musicquiz (Linn och Ida var också med). Sen skjutsade han hem mig som gentlemannen han är, och kysste mig godnatt.


Men inget slår detta:

Kan ni tänka er att JAG fick ROSOR av KALLE!?! I alla dessa år (okej, jag vet att vi bara har varit tillsammans i 2,5 år ännu, men) har jag sagt att det är töntigt och smörigt och onödigt med blommor.. Och han har aldrig gett mig några. Och nu, just idag, då jag var på så fruktansvärt dåligt humör, och satt och tjutade åt allt, så kommer han med BLOMMOR åt mig. ORANGEA dessutom!
Ja, nog får jag väl erkänna.. Det bor en hopplös romantiker även i denna kvinna! Nu kan jag gå och sova lycklig... Och vakna glatt och orka hela dagen på IKEA/Ideapark imorgon!

1 kommentar:

  1. Ja feek å ja ha vari ilag i 4 år å alde att ja sko a sit en skymt åv en blommo :P Dock så beror e väl på att ha er allergisk så ha kan int köp typ rosor elle na toko som luktar na liti meir för ha blir täppt i näsa direkt, så ja får klar me utan :P Men no gar e bra he å blommor e no liti överskattat så ja tar no hellde en chokladask om a ska ge me na ;)

    SvaraRadera