18 februari 2012

Tröttiger

Huu vad jag är trött och slut idag. Beror nog antagligen på gårdagens Tammerfors-resa. Vi åkte alltså iväg från skolan klockan 7 på morgonen, och var hemma runt halv 12 på kvällen. Besökte IKEA och Ideapark, och kom hem ett x-antal euro fattigare. Hittade allt jag behövde, och lite till! Bilderna är påväg.. (hade tänkt fördriva tid genom att ladda upp massa bortglömda i afton, men glömde kamerasladden i Jeppis)

Idag steg jag upp tio. Diskade. Packade. Klädde på mig. Hoppade i bilen och åkte iväg på zumba. Höll på att dö av utmattning, men det var det värt. Tror faktiskt att jag aldrig någonsin varit sådär slut efter en timme förr.. Nåja, skyller på min trötta kropp! Sen åkte jag hem. Duschade så snabbt jag kunde. Tog mitt pick och pack, och åkte iväg till Årvas.
Kramades med gubben, som sen fixade mat åt mig: krysspotatis, kyckling och sås. Det var riktigt smarrigt! Sen tittade jag Åter till Cold Mountain, tvättade kläder, och så hade vi Mange på besök. Sen blev det varsin tortilla innan jag slängde Kalle till Årvasgården.

Nu sitter jag här i ett öde Heikius house. Är sjukt trött och skulle helst av allt lägga mig och sova, men jag brukar bli så grinig av det.. Så tror det får bli lite tv, och så ser vi vad som händer. Hoppas verkligen inte att det ska vara några festligheter här ikväll igen, för det orkar jag inte med.
Återkommer imorgon, ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar