12 februari 2012

These four walls

Godkväll på er, kära läsare.
Nu har jag kommit mig hit till Jeppis, packat ur väskan, tänt enmassa ljus, och crashat i soffan. Snart blir det Drakan och förra veckans Halv åtta hos mej, och sen sängen. Försöker så gott det går att inte tänka på hur ensamt det är här. Redan. Nåja, får väl trösta mig med att jag kan göra vadsomhelst närsomhelst. Och att det faktiskt inte är så jättelänge till torsdag, som tur. Och att det inte är föralltid.
Idag har det inte hänt speciellt mycket. Vi har ätit lite. Latat oss. Tittat Fringe och annat trevligt. Sen har jag förstås varit och ridit, som söndagar hör till. Mycket behagligt väder var det! Sen dansade jag 20min zumba, badade bastu, åt kvällsmat, diskuterade med föräldrarna, och så lämnade jag Jutas efter det.

Orkar inte berätta om gårkvällen sådär fasligt mycket. Bara att vi for till Kaffestugan, satt och pratade och diggade vacker musik, skrattade och hade det bra. Sen promenerade vi iväg till Strandbyn. Jag hade klackaskor och det var snöstorm. Antar att jag inte behöver säga så mycket mer... Sen musicerade vi och käkade nachochips med dipp och hade det allmänt bra. Jag höll på att somna ungefär tusen gånger, men klockan 6 fick jag äntligen mina medfestare att ge upp, och så åkte vi hem med en "pålitlig" chaufför. Fniss. Sen fick jag gå och spy, och så åt vi "frukost" klockan 06:40, innan vi gick och lade oss.

Veckan som kommer är förstås så fullbokad den bara kan bli, och bra är väl det, så jag har något annat att fundera på. Zumba tre-fyra dagar. Middag hos kusinerna i Kyrkostrand. Städning på två ställen. Halarinvigningssitz. Simning. Musicquiz. IKEA... Sånt. Sen har jag också tänkt passa på och utnyttja min ensamhet och köra lite low-carb diet här. Ni vet, inte så mycket socker and stuff. Tycker det börjar bli dags att skala av dessa extrakilon, som sitter som smort. Om det funkar är ju en helt annan historia...
Men nu, kvällsaktiviteter. Go'natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar