3 februari 2012

Sanna mina ord

Aldrig, ens i min vildaste fantasi, hade jag trott att något som kommit ur min hjärna skulle skapa såhär mycket diskussion, tankar och få såhär mycket respons. Tusen tusen tack till er allihopa som läst och kommenterat, ni vet inte hur glad jag blir i själen av detta!
Måste väl tillägga att jag inte fördömer några kroppar, en "size zero"-person kan vara precis lika vacker som någon som är "plussize". Vad jag menar är bara att jag föredrar lite kurvigare människor. Tycker helt enkelt det är mycket attraktivare. Men alla är vi ju så olika!

Och så över till något annat. Igår var det charmigt att det var -26 grader på morgonen, men idag var det bara irriterande. Nu räcker det med sånhär knäppköld, tycker jag. Tyvärr har det ju utlovats att hela februari ska vara såhär. Herregud alltså.
Var i alla fall i skolan mellan halv nio och tolv idag. Vi hade först religionsdidaktik, sen kulturarv & traditioner. Efter skolan packade jag på mig mina tusen lager kläder och cyklade in till stan. Åt Panini och Makupala på HH Café, och sen for jag till E&Y för att städa. Det var tråkigt, men gick i alla fall snabbt.

Nu är jag hemma, och vad glad jag är när min älskade sambo sitter i soffan i rummet intill! Även om jag faktiskt inte saknat honom så mycket på dessa några dagar, så nog är det ju skönare att vara två än att sitta ensam dag ut och dag in. Ska väl småningom börja packa ihop våra saker och sticka iväg mot Årvas. Om vi kunde bestämma oss hur vi ska göra i helgen, vill säga...
Imorgon har Kalle alltså öppet hus som han ska vara på mellan 8 och 2, typ. Själv ska jag på zumba 11:15-12:15. Så förslaget är ju alltså att jag sitter på med honom, strosar runt i Yrkes en stund/far hem och sover en timme eller två, far sen på zumba, och så hem och duscha och till Yrkes och vänta på att han blir färdig. Inga större bekymmer med det.
Det egentliga dilemmat ligger väl i dethär med bilarna. Det är alltid samma sak när vi ska "söderut"... Ditåt är det inga problem, vi klarar oss bra med en bil, men det är söndagen som orsakar huvudvärk. Jag ska och rida, Kalle ska och öva med bandet. Tar vi en bil, så måste en av oss skjutsa och hämta, och det handlar ändå om ca 20km extra en väg. Tar vi två, så haskar vi onödigt bränsle, och det är ju inte ens sagt att Nissi startar nu, då han inte fått värma sig på några dagar. Livets eviga dilemman...

Imorgon blir det då alltså dags för den efterlängtade revypremiären, och festen därtill. Det kommer bli awesome!

4 kommentarer:

 1. Sucka mitt hjärta men brist ej. Hede e så lik vår vardag jär nujust, Johan e i skolan 8-12 eller 2, så kommer an hem i 5 min å byter om till arbetsklädren å sen far an å arbeit å kommer hem vi halv 9 på kvällen. Man hinner knappt fråg hur dagen har vari innan man får piss å ga ligg, å jär har ja nu suti nästan ensam i 4 vikor å e fortsätter fram tills sportlovi. Ja känner en liten depression som star å väntar bakom dören, å speciellt nu tå jag å har vari sjuk å int kuna fara å träna na. Åså me demdi jaefla bilan hid å tid, vems man tar eftersom båda e lika fatin å vill spara på bränsli, å som du säir sku båda behöv en bil att ta se fram me under tiden man e heimheim. Sku vara hede me år 20XX tå teleportasi böri funger :) Men annars allt bra, vill säg.. heh.

  SvaraRadera
 2. ja he e it na rolit tå e var fö myki på ein gang! sjölv trivs ja jo no ti ha mang bolldar i luftin, men i längdin ere jo it na bra.. å speciellt it tå man e den som hamnar å sita hejm!
  he känns så himla onödot att ta två bilar ti årvas, bara för att man int ska hejm på sama gang. sko no vara me na teleporteras, faktiskt!

  SvaraRadera
 3. "föredrar kurviga människor"? that didn't come out right, ey?

  SvaraRadera
 4. inte? jag tycker det är fult att vara alltför smal och inte ha några former, så varför skulle jag inte föredra kurviga kroppar då??

  SvaraRadera