13 februari 2012

Moro horo

Tjoofaderittanlej!
Idag är jag på ytterst bra humör, faktiskt. Steg upp den omänskliga tiden 7:20, och trampade iväg till skolan till åtta. Vi gjorde lite förberedelser inför vår religionspresentation, och sen höll vi den på lektionen. Fortsatte sen med bild & form-föreläsning, och efter det var Jessica och jag aktiva och skrev ihop ett snapsvis-kompendie till onsdagens sitz. Kom hem nångång runt halv tre, tog mina saker, och brummade iväg till Prisma. Handlade hem enmassa grejs till min nya "diet"*. Och kan ni tänka er, att JAG handlade blomkål. Haha, jag tycker ju inte ens att det är gott! Men man måste väl testa nångång... Suck vad dyrt det blev också, om man jämför med hur lite vi brukar handla för i veckan annars. Nåja, ska det vara så ska det vara. De flesta av sakerna borde i alla fall räcka till flera gånger.

Nu sitter jag och väntar att klockan ska gå framåt, har nämligen blivit bjuden på middag till Kyrkostrand klockan fem. Kusin Heidi hade tydligen fått fnatt och ville bjuda på middag.. Så får se då om jag överlever, eller vad som händer! Haha. Sen åker moster och jag iväg på zumba, och efter det blir det att duscha och titta Halv åtta och sen är det småningom sängen. Känns faktiskt helt okej att vara ensam idag!

*Angående min "diet"... Kommer att trappa ner på kolhydraterna denna vecka, men ändå inte vara extrem på något vis. Vi har ju sitz på onsdag och ska till IKEA på fredag, och jag tänker inte spara på varken alkoholintag eller något i matväg dom dagarna. Så den riktiga biten får börja först nästa vecka! Dessutom har jag bestämt att på helgerna får jag äta lite normalare (dock inget överdrivet gotta), och att jag kör min low-carb grej endast in i veckorna. Det blir enklast så och passar bäst in i mina rutiner. So there! Får bara hoppas att kroppen accepterar det alternativet också...

1 kommentar:

  1. Har också funderat från och till på att skära ner kolhydraterna.. Får se bara när jag orkar ta itu med det.

    SvaraRadera