4 februari 2012

L-l-lördag

Brr, trodde nog jag skulle frysa till is imorse när Kalle och jag hoppade i bilen och åkte till Jeppis. -28 grader på mätaren... Som tur så fick jag åka hem och sova en stund, vem stiger frivilligt upp klockan sju på en lördag, liksom? Åkte sen på zumba klockan 11, och shejkade loss i ca en timme. Otroligt skönt att kunna göra något i träningsväg igen! Även om jag nog hostade ganska mycket av ansträngningen..
For hem och duschade, och sen till Yrkes på Öppet hus. När Kalle ansåg sig vara klar för dagen så for vi till Hesburger och äta, det var gött! Så sällan vi äter något sådant, så det smakar alltid bra de få gånger det blir. Sen körde vi via Nykaabi; Alko, och så hem till mitt för att checka out det nya köket. Nice! (får väl inte sätta upp några bilder ännu, fast jag tog)

Nu sitter vi här "hemma" i Årvas i varsin fåtölj. Ska strax gå och duscha och fixa oss, och sen blir det alltså småningom dags för revypremiär vid Årvasgården. Can't wait! Är faktiskt riktigt taggad inför kvällen. För det första är revyn alltid bra, och sen är sällskapet och festen efteråt ännu bättre. För det andra konstaterade jag idag att jag inte varit full sen nyår (!?!?), så det börjar väl också bli på tiden.. hehe.
Ha en trevlig afton, allihopa!

3 kommentarer:

  1. He e flejra som e intressera åv leggingsen nu mittiallt, så ja säljer dem åt den som har möjlighet ti köp dem först. Men vann e du i helgen t.ex? :)

    SvaraRadera
  2. Sv; Okej, tå sku ja kuna koma antingen via Nykabi lr Orvas imoron tå ja far ti Vasa. Ja ska si va demde ader svarar, så hör ja åv me ho e blir :)

    SvaraRadera
  3. Jo, inga foton ännu, tack. Vill att det ska vara klart först.

    SvaraRadera