7 februari 2012

Freaky tuesday

Hej hopp i galopp!
Vilket konstigt väder vi har i dethär landet detta år... Igårkväll när jag gick och lade mig sa jag åt Kalle "men! he e jo -7 grader no, vi som ska å skid imåro! it vill ja he ska vara -20 tå!" och han svarade "men vaför sko e var -20 på ein natt!?" Och tji fick vi...
Som sagt så skidade vi idag på rörelse. Tur så behövde vi inte vara ute så länge pga. temperaturen, men det räckte nog ändå! Hölls knappt på skidorna heller, kanske berodde på min fem år gamla, överdrivet hala valla.. heh. Sen hade vi naturvetenskap, och så slutade vi klockan tolv. Kort dag, alltså!
Dagens lunch blev en köttpirog och en burk vaniljkvarg, mycket nyttigt, eller hur.. Sen fick jag fnatt och testade vårt nya Cillit Bang-wannabe som jag handlade från Lidl igår. Visst blev våra äckliga dammiga flottiga badrumskakel rena och fina, men det var nog inte alls så enkelt som jag hade förväntat mig! Nåja, nu behöver jag ju inte störa mig på det längre i alla fall. Rent och fint en stund framöver.

Dagens planer är att göra en räksoppa (jag ska ändra om ett recept, så får se om det går att äta) och sen blir det städning vid AK. När jag kommer hem igen blir det 20/40min zumba, och så massa serier och kanske nån film. Så det är min dag det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar