19 februari 2012

En söndagsafton

Så var helgen över, och en till lång och ensam vecka tar sin början. Måste erkänna att jag inte riktigt ser framemot det.. men man taget vad man fåver, som jag brukar uttrycka det.
Igårkväll så låg jag och tittade tv och halvsov på soffan. Kalle kom hem från revyn, och det diskuterades vad vi skulle göra. Efter några telefonsamtal och övervägningar blev det bestämt att vi skulle bege oss till Komossa, för att hälsa på Rolle & Annika. Konstaterade att det är tur att jag inte är en "normal kvinna", eftersom vi bestämde oss klockan 22:00, och taxin skulle komma 22:10. Nämnas bör kanske att jag låg i soffan med mjukisbyxor och rufsigt hår vid tidpunkten... Vi (tillsammans med Uffe & co) kom oss i alla fall till byn far far away, och där spenderade vi många trevliga timmar. Lyssnade på musik, diskuterade, grillade korv, och vissa badade till och med bastu. Katten bet oss i fötterna, och jag blev aggressiv (läs: jag var trött) ju mer klockan blev. Det var sagt att vi skulle åka hem 3, men steg in genom dörren runt 5... Som vanligt alltså. Men trevligt var det i alla fall!

Denna bild tillägnas Benny, som informerade att han ska bli en regelbunden läsare på denna blogg, från och med idag...
Idag har vi bara legat och slöat. Steg upp runt halv två, värmde lite soppa, och sen bänkade vi oss i soffan. Tittade olika serier, åt glass, och tog det riktigt lugnt bara. Sen blev det tack och adjö för fem dagar framåt, och så åkte jag iväg till Nykaabi. Blev en timmes ridtur med Elli. Hemma i Jutas dansade jag 20min zumba, badade bastu, åt lite gröt och knackkorv, och så styrde jag kosan hit mot Jeppis.

Hade tänkt titta Halv åtta hos mej, men tv4Play ville inte riktigt samarbeta i afton.. Kanske lika bra det, hade nog ändå inte hunnit förrän klockan blivit ett på natten! Så nu ska jag ladda upp lite bilder som jag lovat, innan jag söker mig till sängs. Go'natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar