8 februari 2012

En solig onsdag

Härligt väder har det varit idag, dock lite på kallare sidan. Vi hade bara två lektioner i skolan idag, nämligen dubbeltimme bild och form mellan 1 och 4 (gjorde grupparbete först, därför for jag till tolv idag). Vi vävde små "tavlor", och kan ni tänka er, det gick nästan bra för mig! Inga större missöden. Trots allt detta så är jag på uruselt humör. Vet inte riktigt varför det alltid ska bli såhär när det är något speciellt. Jag tror jag borde lära mig att släcka av hjärnan, helt enkelt. Det arbetar för hårt där inne... Ett av mina största fel, jag överanalyserar allt. Suger verkligen!

Nå, jag har inte hunnit med så mycket sen jag kom hem. Kokade några potatisar, stekte några fiskpinnar, och värmde lite spenatsås. Sambon för svärföräldrarna till tåget. Och jag väntar ihärdigt att klockan ska bli mot åtta, så det blir dags för zumba igen. Tre dagar i rad känns nog i musklerna, kan jag meddela er. Men det är ju det jag vill!
Imorgon har vi bara en lektion plus ett klassres-möte, och på fredag har vi ingen skola alls. Så innan jag vet ordet av är det helg igen. Förstår inte vart veckorna tar vägen... snart är det ju för tusan vår igen!!?

1 kommentar:

  1. hindar no int komma ida men kanski i morro måst si svårt ti sej me dagana nu :P

    SvaraRadera