10 februari 2012

En helt vanlig ledig fredag

Hade satt alarm på 11:30, men vaknade redan före elva nångång. Otroligt! Kanske jag börjar bli gammal trots allt... Grejade på här hemma lite, diskade och åt lite "frukost" osv. Sen packade jag väskan, och traskade iväg till simhallen. Simmade 750m, chillade en stund, simmade 750m till, chillade, bubblade, badade ångbastu, och traskade sen hemåt igen. Riktigt skönt var det! Men slut i kroppen lär jag vara imorgon, huhh..

Sambon hade låst ut sig, han fick inte tag i mig, och kunde inte förstå var jag var, när jag inte svarade i telefon, öppnade dörren, och både bilen och cykeln var hemma. Nåja, tur att han inte behövde vänta mer än en halvtimme i alla fall. Herrn i fråga var också mycket nöjd och glad, eftersom det var hans sista obligatoriska skoldag idag. Så nu spelas School's out här i högtalarna... Sen meddelade han också att han mer än gärna kommer med till Karibien i jul. Så nu har ett lugn liksom sänkt sig i min kropp. Äntligen ett beslut!

Småningom ska vi packa väskorna, slänga i oss lite mat, och styra kosan söderut, till Årvas. Eftersom svärföräldrarna är i Indien för tillfället, så har vi hela huset för oss själva. Och tyvärr är det inte bara positivt.. Eftersom det betyder att vi måste åka och handla, vi måste diska och tvätta osv. Nåja, jag tycker ju om att vara housewife!
Ikväll har Kalle revy, och jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Kanske se nån film.. Eller spela Sims. Något sådant i alla fall. Jag antar att vi hörs än ikväll. Men ha en bra dag!

Jag och min nya (ful)snygga mössa, som inhadlades för 9€ från Prisma igår. Blir bra att ta med till Leviiii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar