1 februari 2012

Dagens läge

Det bästa med att vara sjuk är att man inte äter så mycket, konstaterade jag här nyss. Kom hem från skolan, magen kurrade lite, men jag hade ingen som helst lust att äta något. Inte ens pizzabiten jag värmde åt mig smakade något vidare. Det är du och jag, tékoppen.

Imorse när jag steg upp såg jag det förskräckliga talet -22 grader på mätaren. Eftersom jag fortfarande är snörvlig och hostig, trött och slut, och dessutom skulle ha gitarren med mig till skolan, så valde jag att inte cykla. Det var min kära Nissi som fick ta den smällen. Stackaren gnydde och klagade när jag kallstartade honom, men han startade ju i alla fall! Tack och lov för det. Det är sånahär gånger man skulle behöva dendär förbannade elstolpen... *svär i hemlighet åt disponenten*
Ja så hade vi alltså bara en lektion idag, nämligen naturvetenskap från klockan 8:30-10:00. Sen grejade vi på med lite StuBi-stuff, hade klassmöte, jag övade på gitarr. Och så kom den då, den fruktade gitarrexaminationen. Strax efter halv ett steg jag in i rummet. Jag var så nervös och det gick inte alls som jag hade tänkt mig, spelade inte alls bra.. Men juryn höll inte med, och jag fick det otroliga betyget 5, dvs. full pott! Nu är jag så nöjd och glad så.

Ikväll hade jag tänkt försöka släpa mig iväg till AK för veckans städning. Måste erkänna att det inte lockar alls, men jag kan inte spara det till någon annan dag. Har inte tid... Sen blir det väl bara film och chill under täcket i soffan. Not much to do around here.
Fatta hur mycket träningsabstinens jag har, alltså!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar