2 februari 2012

Årets kallaste dag

Huu vad jag frös och rös och hade motivationsbrist imorse när jag steg upp. -24,5 grader på mätaren, och då vet jag att vår mätare ljuger med ca två grader. Slängde i mig frukost, fixade mig som hastigast, och så började den eviga processen: sätta på sig alla kläder man äger och har... Cykelturen till skolan var kanske inte världens behagligaste, men det var ändå inte så farligt som jag hade föreställt mig. Skrattade lite grann när jag konstaterade att jag frös mer på midsommarafton. Haha.
Idag i skolan så hade vi två lektioner, och en håltimme. Började med rörelse, avslutade med musik. Däremellan gjorde vi lite alltmöjligt, typ tog långlunch, pratade, skrattade, gjorde uppgifter, osv. Cyklade hemåt igen halv tre, och nu sitter jag här i min ensamhet.

Dagens planer är lite mat i magen (är fortfarande inte sugen på något, även om magen kurrar), ett besök till simhallen, och sen musicquiz om jag har någon ork kvar i kroppen. Måste. Träna. Kan. Inte. Hålla. Mig. Längre. Börjar nästan gråta när jag ser mig i spegeln, alla mina fina träningskurvor försvinner... Men är man sjuk så är man, då hjälps det väl inte.
Imorgon är det fredag (jaa-a, det är ju torsdag nu igen!) och kan ni tänka er; vi har skola! Det händer inte speciellt ofta. Slutar dock redan tolv, och hade tänkt trampa raka vägen till E&Y för veckans städning. Sen återstår bara det värsta, alltså att försöka hitta på något att göra här i Jeppis på en fredagkväll... Ensam och uttråkad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar