6 februari 2012

Alltså såri

Har inte riktigt haft tid och ork med bloggen dehär senaste dagarna, kan man väl säga. Men ifall ni undrar vad som har hänt så berättar jag mer än gärna. Det kan hända det blir längre än ni vill..
På fredag åkte vi alltså till Årvas, och medan Kalle hade revyövning så tittade jag på tv och spelade Sims. Och inspekterade svärföräldrarnas nya rum. Sen tittade vi film, och var vakna alltför länge.
På lördag åkte vi alltså iväg till Jeppis, Kalle till skolan på Öppet hus, och jag hem och sova. Och resten vet ni, alltså att jag var på zumba osv. Sen på kvällen var det alltså revypremiär för hela slanten. Det var roligt och bra och jag skrattade och sådär, men jag måste faktiskt hålla med om slutsången "it lika bra som ifjåul". Sori. Sen så åt vi god mat och pratade och skrattade och drack och musicerade. Och så for vi till Uffe & Camillas klockan halv tre-tre. Och jag somnade på soffan. Och vips så var klockan halv sex och vi var påväg i en taxi hemåt. Ojdå. Men det var en trevlig kväll i alla fall, det jag minns åtminstone.
På söndag sov vi till klockan 15:15. Hahaha. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta... Och så åt vi lite mat. Och så for Kalle till Kantlax och öva med bandet. Jag for till Nykaabi. Och så blev det en ridtur med fröken Elli, barbacka dessutom. (idag är jag så otroligt sjuk i mag- och lårmuskler, men det kan vi ignorera). Sen blev det bastu och kvällsmat, och runt halv tio åkte jag iväg och hämtade Kalle från Kantlax. När vi kom till Jeppis kollade vi Fringe, åt köttpiroger och drack juice. En ganska lyxig söndagkväll, med andra ord.

Idag har jag varit ledig hela dagen. Steg upp 11, fixade mig, och så åkte jag iväg till Nykaabi. Trodde det var ett dåligt skämt när termometern visade ynka -3 grader. Fnissade lite. Det var i alla fall behagligare än vanligt att rida! Och sen kom jag tillbaka till Jeppis. Tog med mig sambon och så for vi och handlade, till Lidl och Citymarket. Och när vi kom hem fixade han wookgrönsaker och kycklingstrimlor åt oss. Det var gött, men lite hett till och med för mig.
Nu sitter jag här och väntar att klockan ska bli efter halv åtta, så det blir dags för zumba. Är verkligen sjukt taggad att träna nu, när jag pausat (motvilligt) så länge. Men först: diska...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar