16 januari 2012

Världens jobbigaste dag

Idag tog jag sovmorgon och sov ända till 11:30. Hade jag riktigt velat hade jag bra kunnat sova 45 minuter till, men såå lat är jag väl ändå inte!? Vi började ser ni först klockan 1 i skolan idag. Vissa har det lite bättre ställt...
Men vägen dit var faktiskt jobbig, på riktigt! Alltså kan ni tänka er, att de inte har fått plogat vägarna ännu klockan 13:00??! Det är ju sjukt! Så jag fick gå och leda den förbannade cykeln hela vägen.. var helt svettig och slut när jag väl kom fram. Eftersom jag har nabbringar (vinterdäck) på min cykel så skär det ner så mycket i snön att det var helt omöjligt att cykla, inte ens i bilspåren. Så ni kan gissa vem som var fitti när hon kom fram!
Vi hade i alla fall barns språk, och gjorde om ett självskrivet brev (av Pippi till sin pappa) till en dikt. Och sen fick vi i princip sluta om vi ville. Men själv stannade jag kvar en stund och planerade inför nästa veckas bokstund. Språktönten... hehe. På hemvägen så hade jag kunnat cykla 150m: från Siwas bakre hörn till backen upp till vår gårdsplan. Heja, Jakobstads kommungubbar!!!

Nu sitter jag här och inväntar sambon. Handilsliston är färdigt skriven, så det är bara att åka iväg. Sen blir det ju förstås att fixa lite mat, jag ska öva en stund på gitarr (börjar få prestationsångest!), och så förstås zumba klockan åtta. Efter det blir det väl sedvanligt kvällstugg, té, och nån serie. Igårkväll var lyckan gjord när vi fick se ett nytt avsnitt Fringe!

Ja och sen hade jag ju tråkigt och tog några bilder... Ni får ursäkta. Observera gärna min nya snygga tröja! Den e skön.

Mimmi utan blixt

Mimmi med blixt

Mimmi med leksakskamera-effekt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar