10 januari 2012

Tiistaipäivä

Huu vad jag rös när jag tittade på termometern imorse, och då var det bara -11 grader. Får se om det blir en lika brutal vinter som förra året, ännu detta år.. Åtminstone blir den ju inte lika lång! Packade i alla fall på mig massa ytterkläder, och trampade iväg till skolan. Vi hade två föreläsningar idag; barns språk och naturvetenskap, mellan 8:30 och 12:00.

Nu är jag då hemma igen, och lagom slut i skallen. Hatar huvudvärken man får i dendär skolan, den ger sig inte ens med värktabletter! Fixade nyss en omelett åt mig, och nu ska jag slänga i mig två klementiner till "efterrätt". Har nämligen blivit lite smått beroende av de små orangea godingarna.. Värre saker kunde man ju vara beroende av!
Tror jag ska spela lite Sims nu tills Kalle kommer hem och svänger nån gång efter halv två. Sen ska han med sin klass till Kokkola och bowla, och till Strandcamping och vinterbada. Jag vill också...

Mina planer för kvällen då? Tja, till att börja med ska jag promenera iväg till Marjala, och hälsa på "mina" älskade små ungar, som jag inte sett på två månader. Tror jag är lite för "lättförälskad", eftersom jag fortfarande inte har kunnat släppa dedär två praktikveckorna. Sen hem och värma lite risotto, och så vidare till AK för veckans städning. Efter det blir det väl 40min zumba, dusch, och kvällsmat och filmmys med gubben. En sån tisdag alltså!

2 kommentarer:

  1. 2 vikor praktik.. he måst va na magiskt över demde två vikona! Har fortfarand en stark känslo ti vöro hembageri ja :D

    // Linn

    SvaraRadera
  2. ja itt tusan vejt ja va e feilar.. men känd me så armadist heim tär från fösta stund, å ida tå ja va å hälsa på så känsta e enno likadant :)

    SvaraRadera