4 januari 2012

September 2011

September var en fartfylld, men ändå lite lugnare månad.
Skolan började igen, och jag försökte vara aktiv. Alla bra serier började också pånytt, och Kalle och jag satt bänkade framför tv:n varje kväll. Jag började spela Tetris på telefonen, och blev en riktig nörd. Sambon skaffade NHL till Playstation, och det har alltså blivit en del spelkvällar hemma hos oss sen dess.
Jag gick till tandläkaren första gången på över två år, och fick komma hem lika nöjd. Det bästa vardagliga som hände var att vi äntligen, efter över ett års väntan, fick en lampa till sovrummet!

Jag började städa på två olika ställen, Ernst&Yougn samt Aaro Kohonen, och Kalle blev hurtig och började med innebandy på måndagar. Jag satt också med i Kårens valnämnden, där vi fixade inför det kommande Kårvalet. Dansade fortfarande flitigt zumba, skötte kusinerna rätt ofta, promenerade några gånger med Linn, träffade Tossa över makaronidate's på Victoria, och gick på musicquiz så ofta vi kunde.

Vi körde Rapakunkku på en torr bana i Jepo, men i Härmä hade det kunnat heta raparally istället... En utmanande dag! Det blev också Kokkola-körning på Kemora, och varmanssäsongen började därmed närma sig sitt slut.

Vi gick på Wasa by night, och sov (jag) över hos Belinda & Janne. En dramatisk natt, i alla avseenden. Nämnas bör kanske också att detta var månaden då Kalle och jag var i luven på varandra, precis hela tiden. Vi var kulturella och gick på dans på Årvasgården, jag fick agera chaufför till en villafest mitt ute i Oxkangarskogarna (vi körde vilse och jag tappade nerverna ett tiotal gånger innan vi var framme), och sen var vi också på en mycket lyckad Pubkväll vid Jepo UF, med förfest hos Uffe & Camilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar