12 januari 2012

Receptbloggen som bara är en vanlig blogg


Såhär ser Kalle och jag ut idag. K är råddig i håret, smutsig och skäggig. Jag är ofixad i hår och fejs, men har åtminstone på mig min nya tröja.
"Masterchef" (min sambo sa att jag skulle benämna honom som det) fixade nyss omelett åt oss, och jag fick förstås diska. Alltså jag måste faktiskt prisa sambons omelett, den blir myycket godare än min! Fattar inte varför.. eller tja, kanske för att han steker den i ett halvkilo smör!?

Nu sitter jag i alla fall här och för en vild diskussion på Facebook om olika maträtter. Det var förstås jag själv som var boven i dramat när jag skrev att jag har så dålig fantasi och behöver mattips, och nu strömmar de in! Blir så hungrig och snål att jag nästan faller av stolen här..
Men i varje fall så föddes det liksom en liten idé i mitt huvud. Om jag skulle börja ha en "receptdag" här på bloggen, då jag (och givetvis ni också!!!) skriver upp något bra recept. Vad tycker ni om den idén??? Skulle ni vara med på ett hörn eller bara skriva av det jag sätter upp? ;)

Typ i stil med detta, bara att jag sätter upp mina favoriter, eller ni skickar in recept (genom att kommentera), och så kan man liksom samla ihop till en privat liten blogg-receptbok?? Ett spontant infall bara...

1 kommentar: