4 januari 2012

Oktober 2011

Oktober var också en lite lugnare månad, men med många bollar i luften.
Kalle och jag firade två år tillsammans, och käkade middag på O'learys, och hade en mysig dag. Jag fick vara fotomodell för en dag, när jag och gamla klasskompisen Linda gick till Skolparken och fotograferade. Kalle och jag såg Contagion på bio, och jag lärde mig hur man gör egen McFlurry, och var såld efter det.
Gick på musicquiz rätt ofta, promenerade med Tees, Josse och Linn, och sen blev jag förstås sjuk, ännu en gång. Denna gång var det halsen som bråkade.

En av hästarna vid Ninas stall, Kosti, blev avlivad. Jag var hurtig och började febrilt handla julklappar, och fick spendera en hel vecka ensam, då Kalle jobbade hemma över sitt höstlov.
Började följa Sveriges Idol, spelade (= tittade på) Playstation hemma hos Krooks, åt middag hos Kalles mommo, och svärmor & svärfar gjorde en veckas resa till Grekland. Vi körde också den allra sista varmanstävlingen, på Jurva, och jag kom för första gången i år till A-final! Lycka var total.

Hade mycket pågång i skolan, massor med förberedande uppgifter och tenter, inför den kommande praktiken. Satt fortfarande i valnämnden, och var också på ett Kårmöte till Åbo, och träffade Sara över en Subway-date.

Den efterlängtade Revyresan kom, och trevligt hade vi! Einar & Mange hälsade på hos oss en lördagkväll, vi badade bastu och fortsatte sen till Netti. Såg också UDO med förband på Royal, och firade på O'malleys efteråt. Det trevligaste var dock när jag ordnade göörlsnajtt med tortillas, bastubad och Melody-utgång hemma hos mig på Västermalmsbrinken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar