11 januari 2012

Nu är julen ut

Grammatiktönt som jag är måste jag påpeka att rubriken inte är dålig grammatik, utan jag kunde ju helt enkelt inte skriva nu SKA julen ut, eftersom jag redan hunnit med det... heh. En såndär Mimmi-grej, ni vet.
I varje fall så har vi städat här i lyan idag, och det behövdes verkligen! Jag passade samtidigt på att putsa ugnen, och så plocka undan julsakerna och ta fram "de riktiga" igen. Nu är det rent och fint och mysigt här! Kom på den briljanta idéen att lämna kvar de röda sidogardinerna samt ljuskopparna och soffbordsduken, så det fortfarande ska vara lite vintrigt här. Såhär:


Var i skolan mellan 9 och ½1. Vi hade lek&drama, barns språk, och sen spelade vi gitarr en halvtimme. Examinationen närmar sig med stormsteg, och jag är inte alls beredd.. fast hur jag övar! Måste väl bara öva mer.
Efter skolan städade jag alltså lite, och sen kom Josse klockan 3, och så for vi iväg på en timmes härlig skvallerpromenad. Alldeles för längesen vi träffats! När jag kom hem hade Kalle gjort ugnskorv med mos, vi käkade, och sen städade vi då resten av placet.

Nu ska jag sätta igång Sims en liten stund, och sen blir det dags för zumba klockan åtta. Efter det får vi se då vad som händer, nån film antar jag att det blir.
Ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar