5 januari 2012

November 2011

November var en ganska händelselös månad.
Den två veckor långa praktiken började äntligen, och jag spenderade mina dagar på Marjala daghems avdelning Gulsipporna. Förälskade mig totalt i 2-åringarna, och längtar innerligt till nästa praktik. Förstås följde en hel del praktikuppgifter med detta, och jag var inte sysslolös på kvällarna i alla fall...

Mami flög iväg till USA/Canada två veckor i jobbets tecken, Kalle och jag såg sista Twilight på bio, och jag blev också tvungen att börja titta South Park. Träffade fortsättningsvis Tossa över makaronidate's, hälsade på lilla familjen Söderlund, och sen hade vi också mommos bror Pentti och hans dotter Annika på besök några dagar. Linn och jag shoppade loss en förmiddag, och åt god mat på Presso's pizzabuffa. Kusin André fyllde år och bjöd på privatkalas åt mig och Kalle.

I väntan på vintern -som aldrig kom- blev jag förstås sjuk IGEN. Denna gång hade jag till att börja med sjuk hals, och sen fick jag en sån brutal feber att jag aldrig varit med om värre, vad jag minns i alla fall. Jag tog också steget ut i vuxenvärlden och började käka gröt till frukost, ett mycket klokt val, om jag själv får säga.

På helgerna hände återigen ett och annat. NNSB's årliga Hjulfest gick av stapeln vid Jepo UF detta år, och vi hade det riktigt trevligt. Det var Dansgalan i Jeppis, och vi förfestade hemma hos mig och Kalle, tillsammans med Jim & Nina. Tasty Daze var med i Olli's Got Talent, och kom sig vidare till final. Det blev lillajul, men jag har ingen aning om vad vi gjorde då?? Säkert något trevligt.. Vi spenderade också några fredagkvällar hos Tommy i Eljasus. En av de roligare sakerna som hände var när vi i StuBi ordnade Halloweensitz, och jag fick agera toastis.

2 kommentarer:

  1. hallo ha do glömd me ja såv me edart på dansgaalan :p

    SvaraRadera
  2. ååh neei sko ja had måsta skriv åpp he å..

    SvaraRadera