18 januari 2012

Nå hej!

Jag är lite trött i ögat idag, blev ju nämligen tvungen att stiga upp redan 7:50 i morse... zzz. Trampade iväg till skolan; vi hade lek & drama, pedagogisk planering, och sen gitarr. Det gick väl helt bra, "pp" blev lite mycket för skallen bara. Ja sen glömde jag ju att berätta igår! Har äntligen fått fixat allt med praktiken och lapplandsresan och det tramset nu, så det känns riktigt bra. Eller ja, man ska väl inte ropa hej förrän man är ute ur skogen... Men det ska nog bli bra, tror jag bestämt! Kommer (antagligen) att gå ut 4 dagar nu på sportlovet istället för mot sommaren. Och det är jag glad för!

Har också hunnit vara och städa E&Y idag, och så stått och rört i grötkastrullen i 50 minuter. Nog känns det ganska surt att stå och röra nästan en timme, och så sätter man sig ner vid matbordet, slävar i sig, och så är allting slut, på mindre än 10 minuter... Att jag dessutom alltid, oavsett hur många gånger i sekunden jag rör i den förbannade kastrullen, bränner gröten gör det ju inte så mycket bättre det heller. Men i alla fall är det ju gött!

Nu ska jag sätta igång The Sims, håller nämligen på med ett ganska intressant projekt: bygger en herrgård... Haha, var och en med sitt, eller hur?? Ikväll blir det förstås zumba, och sen ikväll filmmys med omenahyve, nam!

2 kommentarer:

  1. Va rolit att e gick ti flex liti me praktiken!! :D

    SvaraRadera
  2. Jaa ja e no så jätteglad över he! :) henda no var nervös redan..

    SvaraRadera