12 januari 2012

Mimmi-dagen

Idag fick jag -tack och lov- sovmorgon ända till 9:50. Trampade sen iväg till skolan, och hade rörelse mellan halv elva och tolv. Vi hade redskapsgymnastik... Tror nog inte det finns någon jumppa jag hatar så mycket som det! Jag sööög verkligen på det i lågstadiet och högstadiet, och inte verkar det ha blivit bättre nu heller. Blää.
Efter skolan trampade jag iväg in till stan. Skulle bara handla en födelsedagspresent åt lillsyrran, som fyller på lördag. Men istället kom jag hem några euro fattigare... Men eftersom det var rea så blev det inte dyrt alls, hittade detta:

En oversize långärmad tröja, en längre långärmad med knappar, samt 3st underbyxor. Allt för ynka 13€! Lindex/KappAhl.

Packade in syrrans paket, det fick bli en av dagens bilder nudå..

Så trampade jag hem i snöyran, käkade lite fil med jordgubb och banan, och nu ska jag börja söka mig promenerande till simhallen. Har ju 10 gånger på mig, så tänkte jag ska försöka gå en gång i veckan. Det borde jag väl hinna... Ser faktiskt framemot att gå till simhallen; för det första har jag inte varit på vem vet hur många år, och sen finns det ju bastu och bubbelpool och alltmöjligt trevligt. Det blir en riktig Mimmi-dag dethär, med shopping och "spa" och allt!

Ikväll ska Kalle och jag gå och äta till O'learys, och sen blir det musicquiz på Netti. Igår började vi också titta en ny serie, Terra Nova, så den kanske vi fortsätter på ikväll. Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar