3 januari 2012

Mars 2011

Mars var en ganska rolig månad, med massa olika happenings hela tiden.
Sportlovet fortsatte, och förutom att ränna slalom så jobbade jag vid Fastighetsservice några dagar, och försökte däremellan hinna med en bunt skoluppgifter.
Familjen Heikius handlade en ny bil: en splitterny Mercedes GLK. Jag fick sommarjobb (Solstrands trädgård), promenixade vidare med Tees och Josse, vi gick på musicquiz så ofta vi hann, underhöll mig med IKEA:s kök-designprogram, och skötte mina kusiner i Kyrkostrand en hel del. Vi hade också vårmöte/kickoff med NNSB-gänget.

Och så bokade vi då äntligen södernresa till maj! Mommo och moffa spenderade sin sista månad (av tre månader) på Kanarieöarna, vi firade mamma, fammo och Kalles faffa, Kalle och jag underhöll oss med massa olika serier om kvällarna; t.ex. Harper's Island, Halv åtta hos mej och Mumin... Jag blev sjuk, igen. Denna gång lite värre, hade nämligen bihåleinflammation och fick käka pencillin en vecka.

Vi var på en dagsresa till Vuokatti från skolan, tillsammans med Nykaabi högstadie och halva Yrkes. En trevlig dag, alltså! Det var Get together-night med huvudbonadstema en kväll i skolan, sen Fastlaskiainen och Pampas nationaldag, vilka firades med några klasskompisar och övriga i Vasa. Patte hade lite filmkväll hemma hos sig, och sen åkte vi ett litet gäng till Pedro's i Nykaabi och checka läget. En lördag var det 4:e och jag, Jim och Einar satt på med Kalle till Netti, där vi mötte upp med Tees, och drack oss fulla. Einar och Kalle stred för första gången under sin sexåriga vänskapstid. Det blev också dags för den efterlängtade revyavslutningsfesten -där jag faktiskt gjorde publikdebut med mitt gitarrspel-, som traditionellt avslutades hemma hos Uffe & Camilla i Strandbyn.

Det roligaste var min spontana idé en torsdagkväll, när jag kom på att jag skulle göra en tatuering. Dagen efter befann jag mig på Netti, och blev tatuerad bakom örat/i nacken av Kim Segervall. Och lyckat blev det ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar