3 januari 2012

Maj 2011

Också maj var en ganska actionspäckad månad, med med lite färre happenings.
Till att börja med blev det ju en hel del drama och komplikationer i skolan, pga. vår kommande resa. Men det redde sig, och jag och min basgrupp utförde det fruktade Kulturtorget med bravur.
Mamma hamnade på sjukhuset pga. bakterier i axeln som spred sig lite hit och dit, och vi fick åka och hälsa på i nästan en månads tid. Vi såg Fast Five på bio, och jag dreglade om möjligt ännumer efter Vin Diesel... Det blev morsdag, och vi käkade gott på Tesses café.

Den efterlängtade varmanssäsongen började första maj med en hel helg på Kemora. Vi fortsatte sen senare med att köra i Härmä, då också Kalles syster Ida joinade vårt rallygäng. Ishockey-VM började, och Kalle var glad. Fick chansen att se den legendariska utklassningen 6-1 i Finland mot Sverige, och där vi satt på en härlig restaurang i södern, Kalle och jag, fick vi gråta glädjetårar över första hockeyguldet på 16 år.

Södernresan var toppen, även om det var ganska dåligt väder. I Alanya finns det ju mycket annat att göra än att sola, och dessutom hade vi (överrasknings)sällskap av Belinda & Janne, som vi umgicks med en del.
Efter resan hade jag bara en Mini-olympiad, och en Utspark tillsammans med StuBi-gänget kvar att ordna, och sen kom det efterlängtade sommarlovet.

Åkte runt på examenskalas så det kom smörgåstårta ur öronen. Tittade in vid Nils' båthus, men vuxna som vi var fortsatte vi istället till Netti, "som alla andra". Jag fick också vara på en Åbo-resa med husbilen "Liberty 666" tillsammans med Tasty Daze-grabbarna samt Ellen. Det är nog en resa vi sent glömmer...

Började småningom också jobba vid Solstrands trädgård med att sälja blommor, och fick den första tiden sitta utanför Livsmedel i Årvas och frysa häcken av mig och läsa bok efter bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar