3 januari 2012

Juni 2011

Juni var en månad som främst gick i jobbets och underhållningens tecken.
Jobbade vidare vid Solstrands, men turades nu om att vara i växthuset och på S-markets parkering i Vöro. Det blev långa dagar och veckor, och jag hade knappt något socialt liv alls. Dessutom var det brutal värmebölja, och alla (som jobbade...) höll på att dö av vätskebrist och svettningar.
Vi flyttade hem till Kalles i Årvas, och övergav vår lägenhet och våra liv för tre månader framåt. Måndagar ägnade jag åt att åka till Jeppis och vattna blommor, hämta räkningar, samt dansa en timme zumba på Studio Z.

Midsommaren firades traditionellt -men antagligen för sista gången- på Storsand, i sandhoparna med alla andra fulla ungdomar. Tyvärr blev Kalle sjuk, så det var inte sådär jättehuippu som vi hoppats. Dagen efter blev det midsommarfest i Heikius' house, och trots regnet och eländet blev det en riktigt trevlig fest.

Ordnade möhippa åt Marie, var och badade till "Gröutöur" en varm dag tillsammans med Kalle, Nils och Rasse, cyklade en hel del med Anna, gick på studentkalas, var funktionär på fälttävlan vid NURK, såg några PUF-matcher i Pensala, och en dag fick jag fnatt och cyklade till Kimo -där vi hälsade på Jim- och tillbaka.

Vi körde Sorakunkku i Jepo. Grillade korv en kväll vid Pattes. Kalle åkte på Sauna Open Air medan jag och resten av gänget i byn erövrade Paviljongen för en pubkväll, och fortsatte sen vidare till Uffe & Camillas. En mycket gemytlig afton, en av de trevligaste under hela sommaren!
En regnig dag tryckte vi oss fem personer i Stinas lilla bil, och brummade iväg till Hesa för att se Bon Jovi på Olympiastadion. Trots regnet så var det riktigt riktigt bra feelis, och vi var glada och nöjda efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar