3 januari 2012

Juli 2011

Juli var en ganska lugn månad, egentligen, om man inte räknar med allt dansas vi sysslade med.
Slutade jobba på Solstrands, var ledig några dagar, och började jobba på Fastighetsservice istället. Vi vaxade vi Mirka, och den ena dagen var tyngre och svettigare än den andra. Fick fel i huvu och började vara ute och springa en gång i veckan... Hurtigt värre av mig!

Det blev dags för årets höjdpunkt: Kardaanikunkku-varmans i Tammerfors, och besökte också IKEA på samma resa. Det var en förträfflig helg, som väntat! Sen hann vi också vara på föreningskörning i Jepoo.
Tossa blev Nykaabibo, och en fredagkväll när Kalle och resten av PUF-gänget var på bastukväll passade också fröken Nylund och jag på att ha det. En dag var vi också körande med traktorn till Kokkola, och irriterade bilisterna på riksåttan, shoppade onödiga saker på Jysk, och smaskade i oss färska jordgubbar på hemvägen.

En svettig lördagkväll sade Marie och Robbi ja till varandra, och jag och Massi fick äran att vara toastisar och hålla i trådarna. Festen fortsatte tills långt in på natten, och vi hade det så bra så bra. Avslutade med lite musicering och brännvin på grannens terass.

Fick jobba på Liisan pizza en gång. Kalle, jag och Ida gjorde ett besök till Jeppis, och lyssnade på Parkrock. Jag och Linn shoppade i Vasa, och sen hann jag och min "svärfamilj" också besöka Bostadsmässan, som i år gick av stapeln i Kokkola. Vi såg nyaste -och allra sista- Harry Potter på bio, vi simmade och käkade överdrivet mycket glass, jag föll av Elli och fick antagligen en lindrig hjärnskakning på köpet, och till råga på allt fick jag en fruktansvärd bilfeber. Tyvärr fick Nissi stanna än..

Till månadens festligheter hörde dans på Kaffistogon som avslutades i Strandbyn hos U&C, en terasskväll hos Bennys med vidareutgång till Pedro's i Nykaabi, dans på Paviljongen, samt lite grillning hos Norrgård's klanen, och därefter Maxmodansin.

1 kommentar:

  1. ja tvivlar liti på he tror ja :P plus att ja int minns ho du had håri på tvåan fö tillfälli :P

    SvaraRadera