3 januari 2012

Januari 2011

Januari var en ganska fullspäckad månad.
Till att börja med så slutade jag röka på nyårsafton, något av det bästa jag gjort (rökte 3 gånger under hela året!). En ny telefon inhandlades, blev modern och skaffade en halvtouch; Nokia x3 Touch & Type. Blev tvungen att börja tanka det nya bränslet e10 i min bil, och var inte alls glad över hur snabbt tankmätaren åkte neråt.

Var ute på en hel del promenader, både med Tees och med Josse. Började också dansa zumba på Studio Z, oftast tillsammans med moster Tiina, och kom alltså igång med träningen lite bättre.
Jakten efter sommarjobb började, och fortsatte långt in i februari. Det såg verkligen hopplöst ut där en stund... Kalle och jag började ihärdigt titta på Fringe, och såg alla säsonger illa kvickt. Var på middag till O'learys med hela LBB-gänget, och vi hade en riktigt trevlig afton i goda minnens och skrattets tecken.
Lillasyster fyllde hela 16 år, vilket vi firade med kalas hemma i Jutas. Hon fick sen så småningom lättviktarkort, och tillochmed en egen lättviktare. Jag är fortfarande lite sur över det..

I skolan hade vi mycket pågång hela tiden. Jag gick med i StuBi, och vi hade lite ett och annat att bolla med där också. Började med den intressantaste, men också psykiskt tyngsta, kursen hittills i skolan; barndom och självutveckling. Den drog fram skelett som jag inte ens visste fanns i min garderob. Men i slutändan var det en bra sak!

På helgerna var vi förstås i full gång: körde runt i Årvas och lekte polis och tjuv, var och hälsade på hos Basti i Kimo, firade Mackan 30 år, gjorde ett besök till ungdomsfällan Jepokämppä, åkte till Vasa -en gång med Benny och Mackan, en gång med Adde och Jim-, körde i allmänhet runt på byn med olika folk i princip varje fredagkväll, spelade det roliga men utdragna spelet Finans med Einar och Mange, var på fest till Pensallokalen... ja listan är oändlig! I ett skede försökte vi också fixa en isbana där vi skulle köra med Kalles gamla lindobil, men nerslirade bilar och snöstormar satte tillslut stop för det, och bilen fick en ny ägare istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar