19 januari 2012

Helgen börjar NU

Och så hade jag återigen överlevt en till skoldag, och en till skolvecka. Vi är nämligen lediga imorgon, hell to the yeah!
Började dagen 8:30 med rörelse. Vi hade än en gång redskapsgymnastik, men denna gång gick det nog riktigt åt pipsvängen. Kullerbyttor, som jag haft skräck för i princip hela mitt liv, det klarade jag av.. Men att hänga i rep och ringar, det var inget för mig! Om du är av "normalvikt", kan du ju testa att sätta på dig en ryggsäck med 20-30kg vikt och se om armarna orkar hålla upp kroppen... Låt oss avrunda med att jag blev på ytterst dåligt humör. Fortsatte sen med föreläsning i musik, planerade lite drama-show, och hade StuBi-möte. Avslutade dagen med kulturarv och traditioner, dvs. planering inför vårens dimission, kl 14:30. Det var skoj!

Nu sitter jag här och chillar i väntan på sambon. Då blir det att käka lite mat, och efter det vet jag faktiskt inte. Blir väl åtminstone 20 minuter zumba samt dusch och fix, och sen kanske musicquiz klockan åtta?
Imorgon tänkte jag börja dagen med att traska iväg till simhallen. På kvällen blir det sen "miniklassträff" med Yrkes-flickorna, hemma hos Maija i Nedervetil. Jag sover här, och på lördag blir det zumba, och promenad med Tees, innan jag sticker iväg till Årvas. Sen får vi se vad som händer på lördagskvällen.. På söndag blir det ridning och så förstås presidentval! Vet fortfarande inte vem jag ska rösta på...

Eftersom ni inte fick någon dagens bild igår, så kan ni få två idag. Jag lovar, ni kommer att fnissa febrilt. Det gjorde i alla fall jag när jag tittade mig i spegeln i morse! Se bara:


Hett? Borde kanske ha gått till skolan sådär i alla fall...

2 kommentarer:

  1. Nej fnissade inget alls ;) även tjejer måste kunna få ha ruffsigt hår ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tyckte det var en ganska komisk syn :)

      Radera