2 januari 2012

Hej nya året!

Sorry att jag inte uppdaterat så mycket på senaste tiden. Har varit lite bisi, liksom.

Nyårsaftonen kom och gick. Började med middag hos Kalles mommo på förmiddagen. Sen blev det mest planering resten av dagen, tills det blev kväll och dags att fixa sig, handla, börja plocka fram, osv.
Runt halv åtta kom de första gästerna, och vi började så småningom käka tortillas. Det blev en riktigt gemytlig kväll med trevligt sällskap -mellan 11 och 20 personer var vi väl- god mat, snacks, goda drinkar, lite bastu, biljard, och annars bara många diskussioner och goda skratt. En riktig toppenkväll, med andra ord! Crashade i säng runt halv fyra. Bilder kommer nästa vecka när jag kommer mig till Jeppis...
Igår käkade vi mat på ABC, och sen åkte jag iväg till Nykaabi, en ridtur med Elli i blåsten blev det. Tillbaka till Årvas, fixade mig snabbt, och så promenerade vi genom skogen till Kalles kusin Josefin, som fyllde 7 år. Kollade Drakan, käkade tårta, och diskuterade. Sen blev det resterande tortillas och allra sista Harry Potter innan vi gick och lade oss.

Idag har jag jobbat mellan halv åtta och fyra. Likaså blir det väl imorgon. Sprang några ärenden på stan, och kom mig sen till Jutas. Stekte några potatisar och lite maletköttsås, och åt i all hast. Kom nyss från stallet, jösses vilket väder! Cykeln hölls knappt rak när det var sån kraftig sidovind.. Och ögonen blev sjuka av de skarpa små flingorna.
Sitter alltså hem-hemma i Jutas för tillfället. Mamma och jag (och några andra) ska småningom bege oss mot Jeppis på zumba. Sen blir det bastu och kvällsmat och lite dator innan jag går och lägger mig i den rangliga sängen som finns till förfogande i detta hus. Så himla onödigt att köra till Årvas klockan halv tio ikväll, och sen hit tillbaka klockan sju imorgon. So I'm stayin' here.
Ikväll är det också tänkt att jag ska börja på med mina "året 2011" inlägg, så håll utkik efter det. Jag lovar dock inget.. kan ju hända jag är dundertrött, såsom jag har varit igång idag! Somnar väl sött då, åtminstone...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar