13 januari 2012

Hej mitt vinterland!

Inatt har jag sovit ganska dåligt, så jag är riktigt trött. Tur att jag inte har så mycket pågång idag. Vi var till Netti igår, och stannade tydligen där lite väl länge, kom hem strax efter klockan 1. Somnade väl nångång före 2.
Imorse när Kalle for till skolan klockan åtta och jag skulle sova vidare, så var det någon som började betongborra och hamra här ovanför... Sen när de äntligen slutade, typ 45min senare, fick jag sova en stund. Ända tills jag hade en påminnelse klockan 10. Klockan tio, på en ledig dag!??! Kom igen, Mimmi. Somnade om, och vaknade till min förskräckelse 10:30, när jag hade ett till alarm. För i helvete! Sov sen ända till halv tolv, och vaknade till och med före alarmet. Kanske dethär med fredagen den trettonde stämmer i alla fall?

Och jösses vad det har kommit snö därute, det är ju nästan sjukligt! Men misstförstå mig inte: jag tycker det är bra. Ingen vinter utan snö.. Men dagens snöstorm kunde jag nog gärna stå över att behöva bemöta. Ska strax köra iväg till Nykaabi, för att sticka på en RIDTUR med Elli... Heh. Så trevligt! Sen ska jag gå över till fammos (vi har ju inget kök därhemma mera!) och fixa smörgåstårta till Katis kalas imorgon. Efter det blir det för ovanlighetens skull att styra kosan tillbak hit till Jeppis, för vi ska faktiskt spendera största delen av helgen här. Ovanligt!
Ikväll ska vi till Prisma och handla och panta lite, och sen ska jag försöka få en tid till tvättstugan också. Sen blir det nog bara filmmys och chill. Kanske tittar vi denhär? Trodde knappt mina ögon när jag hittade denhär trailern på Angelica's blogg. WOW alltså, en ritad Sagan om Ringen!

Imorgon hade jag tänkt hinna på zumba från morgonen, och sen blir det Nykaabi igen. Ska dekorera tårtor och så ska vi kalasa för Kati då. Kalle ska på revyövning till Årvas klockan fem, så då tänkte jag passa på att sticka på en ridtur. Sen blir det kanske bastu och chill här hemma hos oss, kanske tillsammans med Jim och Nina. Vi får se! Och på söndag, då ska jag (försöka) göra ingenting.
Så trevlig helg på er!
PS. Kommentera vad ni tycker om min receptidé också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar