3 januari 2012

Februari 2011

Februari var en månad som innehöll lite allting.
Jag började titta OC från början, och tittade febrilt tills det inte fanns mer att se. Det förekom också en hel del Playstationspelande hemma hos oss, både med och utan sällskap. Jag började drömma om en egen hund, men insåg ganska snabbt att det nog hamnar att vänta några år. Satt också i söderntankar en tur, och bestämde att vi ska åka nånstans, men inte när.

Träffade Tossa en hel del, och sen fortsatte jag och Tees också våra promenader, så ofta vi kunde. Vi hängde också rätt ofta, eftersom Sebbe hade åkt till militären, och Kalle ofta var i Årvas. Jag körde också dieten LCHF i ca 2 veckor, men konstaterade att det inte riktigt passade min livsstil.

I skolan hade vi fortsättningsvis mycket pågång; tenter och inlämningsarbetena flödade nästan över. Vi började också med gitarrlektioner, och jag spelade för första gången nånsin. Det var både roligt och svårt! Vi hade också Halarinvigningssitz, ett mycket trevligt event, som slutade med en blöt kväll på Nettis, chips och djupa diskussioner hemma hos grannen Sosso, därifrån jag sen försökte komma mig hem genom en fem meter djup snödriva...

Nämnas bör kanske också att februari var en otroligt kall månad. T.ex. så dog Kalles bil i två-tre veckor just på grund av det. Det blev småningom sportlov, och vi gjorde den "traditionella" resan till Vuokatti med Putt, Norrgård och co. Kusin Felicia fyllde också hela 7 år, jag bakade och vi kalasade.

Jag var förkyld, och Kalle fick bältros (!!?). Vi var på Idolkonsert i Kristallen, träffade Kalles gamla klasskompis Macke över en shoppingdag (för mig) i Vasa. Var ute på spaning med Ronny en hel del, och sen fick jag också tacka ja till ett toastmaster-jobb på kompisen Maries bröllop, som skulle hållas i juli.

Något av det trevligaste som inträffade var Helsingforsresan i början av månaden, då vi övernattade hos Anna, och gick och såg Hardcore Superstar på Tavastia. Det var minsann något helt annat! Det blev också premiär för Årvasrevyn, och förstås premiärfest därtill. Svärmor & svärfar åkte iväg till Indien två veckor, och vi fick vakta huset och ordna fest när vi ville.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar