15 januari 2012

En riktig chill-söndag

Igår var vi på Katis kalas på dagen. Smörgåstårtan var god, och sen blev det en ridtur med Elli i brandrökens (Pre Print-byggnaden brann ner, för den som missat) giftiga gaser. På kvällen hade vi "couple-date" med Jim & Nina. Vi dippade nachos, käkade vindruvor, drack lite alkohol, tittade roliga YouTube-videor, och lyssnade på Steel Panther. Så åkte vi iväg till Netti, och stannade tills de stängde. Det var en riktigt gemytlig kväll, eller ja åtminstone tills sambon spydde när vi kom hem. Men jag var mest skadeglad!

Idag drog jag mig ända till efter klockan tolv, då herrn kom och släpade mig ur sängen. Käkade lite "frukost", och så tittade vi den första Sherlock Holmes-filmen. Riktigt bra, om ni frågar mig! Gav mig mersmak.
Nu ska jag snart börja fixa dagens mat: en ny laxsås som Linda gav mig receptet på. Blir det smarrigt så kan jag dela med mig av receptet lite senare. Hade också tänkt hinna på en promenad med Tees, och så blir det 20min zumba efter det. En sådär passligt slö söndag, med andra ord!

För övrigt så är jag rufsig i håret, trött och lite ledsen i ögat. Men det ordnar sig nog. Ha en bra fortsättning på dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar