6 januari 2012

En liten fråga bara

Tyckte ni det var trevligt eller onödigt att jag skrev om mitt år? Borde jag göra det i framtiden också, eller ska jag skippa det nästa år? I och för sig kanske jag gör det mest för min egen skull, för att komma ihåg vad som hänt, osv. Men ändå.
Var det bra eller dåligt?

Nu är jag hemkommen från byn, blev en 45 minuters promenad tillsammans med Anna. Härligt väder, men lite kallt var det nog. Hamnade att låna alla kläder av svärmor, jag är nämligen bara utrustad med kläder för över 0 grader...
Ska ta och hoppa i duschen, slänga i mig något ätbart, och sen blir det ju småningom att börja söka oss mot Vasa. Antar det kan vara ganska smockat där sen när vi ska hem, eftersom det är OHI ON ikväll. Ser verkligen framemot den dagen då det är ohi on för Kalle. Bättre vore det om han aldrig åkte! Då hade jag varit nöjd. Dendär dumma militären som tar min älskling om ett år! Men det sägs ju att det är bra för förhållandet, om man klarar dendär tiden ifrån varandra.
Nu kommer i alla fall min kära vän Andreas hem, och så får vi börja umgås igen. Det är jag glad över! Vi har nog varit lite dåliga på att träffas nu under dethär året, faktiskt.

Men nu sticker jag, så adios för idag!

4 kommentarer:

 1. Sv; Va bra om du tyckt om parfymin :) Tyvärr finns int an i na störr format, än i alla fall. Men ja kan hör åv me ifall e sku dyk åpp nan sån i framtiden :D

  SvaraRadera
 2. Men absoLUT att du ska fortsätt me årsgenomgång! Tyckt e va en höjdpunkt redan på bdb-tiden ;) Ett bra sätt ti minnas allt va som ha händ under åri! :)

  //Linn

  SvaraRadera
 3. Håller me Linn, fortsätt me årsgenomgångar, rolit ti läs sen senare då minne böri svik. Keep up the good work! :D

  SvaraRadera
 4. nåmen va rolit att hör att nan annan än jag uppskattar e :) so it shall be!

  SvaraRadera