3 januari 2012

Det som återstår av jullovet

Go'afton här från Kalles säng. Är alltså back in Årvas efter 1,5 dygn i Nykaabi. Och skönt är det. Dessutom så var detta min sista riktiga jobbdag innan skolan börjar, så det känns också bra.
Idag var vi i ett nybygge i Munsäl och vaxade golv. Blev förstås husgalen, vad annars... Önskar att det inte var så många år kvar, men antar att det nog är det. Suck. Sen vaxade vi Värmeverkets sotiga golv, och efter det fick jag åka hem, lite tidigare än annars.
Imorgon ska jag åka iväg till Jeppis på eftermiddagen, för att städa E&Y. Sen hem och titta till lägenheten, slänga i mig lite mat, och så vidare till AK. Efter det är tanken att jag och Tees ska hinna på en promenix, och sen ska jag ännu på zumba klockan 8. Och så hela vägen tillbak till Årvas, för på torsdagmorgon ska jag städa två ställen som Fastighetsservice har här. Efter det är jag då helt ledig tills vi börjar skolan igen på måndag. Är inte alls taggad inför det...
På fredag är det ledig dag, och Kalle och jag har bestämt att vi ska åka på bio och titta The Girl With The Dragon Tattoo. Det ser jag framemot! Älskade den svenska versionen (speciellt boken), så hoppeligen är den amerikanska också bra. Annars har vi väl inga stora planer i helgen..

Nu ligger jag här och funderar om jag ska 1. skriva på årsresumén 2. öva på gitarr (har inte gjort det än under lovet!) 3. titta på tv 4. spela sims. Hmm?

3 kommentarer:

 1. Ledsen att behöva göra dej besviken, men det är faktiskt julschemat som gäller ännu den här veckan på Z så zumban i morron är ju redan kl. 18:45 :(

  SvaraRadera
 2. Har du förresten kollat att de ännu kommer att visa filmen ännu fredag och framåt? Bara så att du inte blir så besviken sen.

  SvaraRadera
 3. nej, ere sant he!? ja trodd he va klockon 8, had för me att ja had sitt he.. nåja, får vara tå.

  i vasa sko di no vis klockon 19:00 på fridan :)

  SvaraRadera