7 januari 2012

Det känns som söndag


Igår var vi alltså till Vasa på bio, på The girl with the dragon tattoo. Den var nog riktigt bra, snyggt gjord! Men tyvärr var jag inte riktigt lika imponerad som av den svenska versionen.. Så är det bara. Träffade Putt & Enina, och så for vi tillsammans på en till O'malleys, och sen via Erika-grillen innan vi åkte hem igen. En riktigt trevlig afton, med andra ord.

Imorse var Kalle hurtig och steg upp redan före klockan 10. Själv kände jag mig lite för trött för det, såg jag sov till 11. Steg upp och fick värma hambugare åt oss, och sen har jag lirat lite gitarr. Det börjar faktiskt gå bättre, så att övning ger färdighet stämmer nog! Men sen blev jag sur vi skulle spela och sjunga Diamonds and Rust, och herrn i fråga bara "jyklade" bort det.
Så nu sitter jag här. Snart ska vi packa på oss kläderna (jag kommer att frysa ihjäl, har ingen vinterjacka...) och sticka iväg till Kantlax. Grabbarna ska öva med bandet, och själv ska jag passa på att träffa Sara, som inte bor så långt borta.

Fattar inte riktigt att det är lördag idag... Men ikväll händer det säkert något trevligt, men har inte alls bestämt vad det är. Skulle faktiskt känna för ett besök till Strandbyn, det var alltför längesen vi träffade och umgicks med det trevliga gänget. Får se får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar