5 januari 2012

December 2011

December blev en bra kombination av mycket och lite att göra. En bra avslutning på året!
Vi fick jullov från skolan ganska tidigt, och jag började så småningom jobba på Fastighetsservice. Flyttade till Årvas när Kalle fick lov, och spenderade största delen av julhelgen där. Vi åt oss förstås i matkoma.
Var förstås också på den traditionella julresan till Tuuri tillsammans med kärnfamiljen, och bröt ocksåtraditionen med att baka pepparkakor på självständighetsdagen (gjorde det två dagar innan).

Gjorde de sista praktikuppgifterna, och lade skolan på is för en månad. Var på mitt allra sista Kårmöte till Åbo, och sov över hos Sara en natt. Det var trevligt med diskussioner, glögg, choklad, och lite shopping nästa dag. Jag och några från klassen var också och ordnade program på UPM's barnjulfest vid Länsinummen koulu, och dansade bland annat ringlekar, och hade ansiktsmålning.

Det var julmarknad i Yrkes, och krasslig som jag var släpade jag mig nätt och jämnt dit. Kalle och jag började med Harry Potter-maraton, och Linn och jag tog favorit i repris med shopping och pizzabuffa. Jag spelade The Sims några gånger, men slapp att bli beroende denna gång. Började också följa med serien Drakan, som visade sig vara mycket intressant. Jim fyllde år och vi var på kaffekalas, det var Julfriden i kyrkan, och vi cruisade runt med Mange några gånger. Det var också dags för den fruktade dagen; mitt första möte med vågen på fyra månader. Tyvärr gick det inte alls som jag tänkt mig, trots bättre kost och mera träning.

Jag och tolv grabbar tog taxi till Seinäjoki och spanade in Hardcore Superstar på Rytmikorjaamo. Det nalkades final i Olli's Got Talent i Vasa, och grabbarna spelade sig till en andra plats, och vann en spelning på stället i fråga. Tossa ordnade tjejkväll, och vi åt oss propmätta, skrattade och pratade, och fortsatte sen via Pedro's till Melody. Nyårsafton spenderades sen med ett glatt gäng hemma hos Kalle på Brännbergskärr. Vi käkade tortillas, badade bastu, och hade det bra. En bra avslutning på året, vill säga!

_________________________________________________________

Överlag kan man säga att året 2011 innehöll en hel del saker, både bra och dåliga. Det var absolut inte mitt bästa år i livet, men heller inte det sämsta. Det finns saker jag kommer minnas med värme, men också saker jag gärna lägger bakom mig. Jag har lärt mig mycket om mig själv, och fått jobba med det en hel del.
En av de bästa sakerna jag kommit till insikt med är hur sjukt mycket jag älskar mitt blivande jobb, vilket motiverar mig dedär tråkiga dagarna på skolbänken. Hälften kvar nu, så är det framtiden och verkligheten som gäller!

1 kommentar:

  1. Sv; Kul att tävlingen va omtyckt :)
    O filmen va superduper bra!!

    SvaraRadera