4 januari 2012

Augusti 2011

Augusti kom att bli den händelserikaste månaden på hela året.
Jag var ledig hela månaden, och hann med en hel del. T.ex. flyttade vi tillbaka till Jeppis, och Kalle började skolan, och gick sen ut på praktik. Jag var med i en muffinstävling, gick på ansiktsbehandling till Yrkes, och började "mitt nya liv" (part 129439). Jag fördrev dagarna med att städa och plocka, tvätta fönster, titta i princip alla säsonger Desperate Housewives, bakade eget rågbröd, gjorde egen fil, och gick på zumba så ofta jag bara kunde. Skötte Kyrkostrands-kusinerna en hel del, promenerade tillsammans med Tees, hälsade på Josse i hennes nya, egna lägenhet, osv osv.

Gick på de resterande PUF-matcherna, var domarsekreterare på dressyrtävlingarna vid NURK, Tees och jag var kulturella och var på Spotlight, Kalles syster Ida (och sen också hans fammo) hade kalas, och sen prövade hon också att rida Elli för första gången. Kalle och jag hade Star Wars-maraton, och var "fina" och åt på O'learys en gång eller två.
Fastighetsservice hade 20-års jubileum, och vi fick åka till Powerpark och käka god mat och köra Gocart. Vi hade en miniklassträff hos Therese i Edsevö, och hamnade i snacks-koma efteråt. Kati och jag var på en shoppingresa till Vasa en dag, mammas kusin Fia blev klar psykolog, och vi fick gå på kaffe, och sen hann jag också vara på några Tasty Daze-övningar hemma hos Tony i Maxmo.

På "partyfronten" hände det en hel del. Det blev dags för Juthbackamarknaden, och jag fick både vara och sälja kaffe, samt gå runt på marknaden. På kvällen gick vi på dans. Tossa hade inflyttningsfest, det blev UF-fest på Paviljongen i Årvas, och sen blev det också villaavslutning, som spenderades körandes runt i Årvas, vid Nabben, och sist och slutligen också ute vid Bambavitchin.
Vi hade NNSB-fest vid Kalles villan, gick på en oinbjuden villafest till Rönnskär, och var ute och körde lite här och där. Kalle ordnade också fest i källaren en lördagkväll, men jag var sjuk (igen...) så jag tittade tv istället. Det var Konstens natt i Vasa, och Tasty Daze fick äran att spela där. Vi hälsade på U&C i Strandbyn några gånger, och Tommy, Bennys bror som nu flyttat tillbaka till Årvas, hade en hel del fester hemma hos sig i Eljasus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar