3 januari 2012

Året 2011

Noniin, nu blir det dags för den långa rad med inlägg som alla (eeeh, åtminstone jag) har väntat på, nämligen året 2011:s alla bravader! Har suttit och läst blogginlägg efter blogginlägg nu i flera dagars tid, och antecknat 8 word-sidor. Hohhoh! Antar att det räcker till en hel del läsning.
Kalle är för tillfället på revyträff vid Årvasgården, så måste ju passa på nu sålänge jag har lite egentid. Fast egentligen borde jag ta en tupplur, är så himla slutkörd! Vilken tur att jag får sova lääänge imorgon.
Ja, och när jag snokade igenom mina skriverier hittade jag denna och denna. Antar att jag borde ta en titt på dem från och med nästa vecka... Bara för att inse allvaret i min tillvaro: jag suger verkligen på att vara duktig, hålla mina egna löften, träna flitigt och äta lite eller inga alls onyttigheter... Ja, dethär med mat är inte min starka sida. Det är som min klasskompis Sofie så passande yttrade sig: Jag kanske har förlorat slagen, men kriget kommer jag att vinna. Kampen mot vågen fortsätter! Stay tuned.

Men nu, mitt gångna år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar